Ronneby teater fyllde hundra år under 2011. Men det finns mycket i vårt samhälle som inte är helt hundra. Är vi det till exempel själva? Och, i så fall, är vi riktigt hundra på det? Ronneby Folkteaters nyårsrevy 2012 heter i alla fall Inte helt hundra.

På nyårsafton var det fullsatt premiär på revyn till vilken jag som vanligt bidragit med en del nummer. Jag ska erkänna att jag inte sett hela revyn ännu, eftersom jag hjälpt till och bemannat pausserveringen vid de föreställningskvällar jag varit på teatern. Men nu har jag pratat med besökande och jag har läst vad tidningarna skrivit. Alla recensioner finns utlagda på Ronneby Folkteaters hemsida.

Så nu vågar jag nästan tro på att det inte är så dåligt i alla fall. Man vet ju aldrig sånt förrän man har mött en publik. Och i år har det känts ännu mer osäkert än vanligt. Eller har det känts precis som vanligt, man glömmer så lätt. Detta är ju bara min elfte revy i sträck.

Så mitt bästa råd än så länge är att ni får väl gå och titta själva. Tills vidare kan jag bjuda på några bilder från revyn. Bilderna är tagna vid en repetition, ifall ni tycker att de är inte helt hundra.